Abia ai descoperit acest magazin, ești poate surprins(ă) de varietatea sortimentelor și de modul în care sunt descrise sortimentele.

Ai răsfoit puțin magazinul și esti tot mai nedumerit(ă) și amețit(ă) de promisiunile voluptății și ale senzațiilor nemaiîntînite.

Nici o ciocolată nu seamăna cu alta, dar nu orice textură și format ți se potrivește. Dacă nu ai multă experiență cu ciocolata neagră, trebuie să descoperi ce ți se potrivește prin degustare. Degustă așadar 3-4 sortimente aparținînd unor branduri diferite.

Iată sfaturile mele pentru a face alegeri bune:

1. Selectează din fiecare categorie de produs (“crudă fără zahăr” și “neagră de origine”) cîte 1-2 sortimente. Dacă vrei să încerci 2 sortimente diferite de ciocolata neagră crudă, atunci alege 2 sortimente din branduri diferite, acelea care ți se pare cele mai atractive și promițătoare.
Astfel vei descoperi arome diferite,gusturi diferite, texturi diferite.

2. Folosește selectorul de produse din partea stîngă a paginilor din magazin. Nu garantez 100% rezultatele, dar este un selector pe care l-am creat pe baza experienței și a feed-back-ului de la clienți și prieteni.

3. Sună-mă! Fără teamă, sună-mă să descoperim împreună sortimentele potrivite gusturilor și expeienței. Cunosc foarte bine fiecare sortiment în parte și mai știu cînd și cum trebuie degustate pentru a obține ce e mai frumos din ele!

4. Promoțiile sunt tentante, dar nu ceda ispitei de a lua multe bucăți din același brand fără să-l cunoști! Dacă exact acela nu ți se potrivește? Vei transfera nemulțumirea aupra tuturor produselor de pe acest magazin, ceea ce este categoric o eroare.
Dacă sunt disponibile, alege promoții care conțin branduri și categorii diferite de ciocolată.

5. Ofer 10% discount oricărui cumpărător aflat la prima achiziție, pentru minimum 4 sortimente. Menționează în NOTA comenzii “client nou 10%”. Acest discount de 10% nu se aplică dacă ai optat pentru una din promoțiile existente.

Cu ciocolată,
Gianina