Ionela-cea-care-imblinzeste-colivia

Ionela, cea care știe îmblînzi colivia să se deschidă singură

Nu pot ascunde faptul că Ionela îmi este dragă cu lacrimi în colțul ochilor. Am lucrat împreună pe vremea cînd ea era studentă și căuta, neștiind încă ce caută. A absolvit istoria, a urmat Masterul de Publicitate la SNSPA și lucrează acum deja la a doua agenție de publicitate.

Ionela este o frumoasă alchimie de trăsături particulare. Uite, pînă și fragilitatea pe care i-o dă excesul de bun simț devine la ea o frînghie de salvare și un motiv de a o îndrăgi.

Am năravul de a căuta întîi “disfuncțiile” oamenilor, nu din malițiozitate, nici viclenie, nu mă folosesc niciodată de punctele slabe, în mod stupid nici nu mă apăr de trăsăturile lor pernicioase, ci mă arunc în gura jivinelor cu zimți pentru șlefuire.

Dar mă fascinează mai ales formulele existențiale individuale pe care și le dezvoltă oamenii.  (acel “dar tu cum faci să, ce faci cînd” ).  Năravul acesta este reflex, a devenit fel de a fi. Este curiozitate și este filosofie personală. Eu așa cunosc oamenii, prin disfuncții și formule personale.

Am reîntilnit-o pentru această ședință foto și am înțeles, văzînd-o cum evoluează de la o fotografie la alta, care este definiția umanității și feminității ei:

are acea puritate și acea energie a bunătății și a iubirii încît, așezată într-o colivie, Ionela știe îmblînzi gratiile să se deschidă singure. Estre creativă fără să fie extravagantă, se renaște pe sine între limitele impuse și le transcende, nu le distruge.

Priviți fotografiile și spuneți-mi că nu percepeți sensul celor scrise!  Pozele nu sunt editate, dar sunt realizate în studioul profesionist Sergioo Studio.

Ionela-amarui-de-ciocolata

 

You must be logged in to post a comment.