Iuliana-slider-proiecte

Julie, cu rouă sub piele

Julie nu-i femeie pentru un bărbat care poartă cămășuțe cu mînecuțe în carouri,  pentru bărbatul brioșă, cald și pufos, gata să-ți dea sufletul crud să-i-l modelezi, nu de alta, dar aceștia sunt prea non-eroi, prea neîncercați de balauri și prea neînvingători.

Ea este dintre cele care caută bărbatul arhetip, uite acum e timpul povestitorului cu tîlcuri multe. Apoi, cînd ești femeia asta ca un lan de grîu copt, ca o livada de pere, la treizecișiceva de ani, e în firescul naturii să privești în zare după semizei.

Am cunoscut-o cu lacrimi de emoție si de dragoste neîmpărtășită, lacrimi căutînd sensuri în întîmplări mărunte, la evenimentul unei galerii de artă. Cel mai frumos mod de a lupta cu durerea nu-i să o negi, ci să-i dai sens, o zic și înțelepții.

M-au impresionat atunci ingenuitatea cu care își divulga vulnerabilitatea, senzația de ploaie caldă de vară care te cuprinde în preajma ei și a poveștii ei.  Viul făpturii te copleșește, Julie nu așteaptă să fie descoperită, ci te ademenește ca un fruct copt a cărui coajă pleznește de aromă și suc dulce.

colaj-julie-proiecte

Are rouă sub piele, emoții calde și umede care țîșnesc cu străluciri la suprafață fără să inunde, fără să copleșească, fără să te facă să te simți vinovat,  doar cît să-ți dea sete să o protejezi, să o cunoști, să o iubești.
Îmi place cum se împodobește și se construiește ca om și ca femeie, se analizează, se imaginează, se visează, se modelează ca lutul cu apă.

Se îngrijește cu religiozitate, trupul ei este un templu, refugiu în timpul vijeliilor care o atacă. Cei care cred că o pot așeza ușor la butonieră sunt aroganți sau naivi, o puteți doar admira pe facebook wall, proiecție pe o pînză de cinematograf.  Sau o puteți cuceri, Julie este și ea un arhetip.

Am făcut poze cu Julie astă-vară în Cișmigiu, pentru ciocolata neagră din Madagascar, Menakao.

Este make-up artist independent cu mii de colaborări, îi puteți urmări proiectele și solicita serviciile chiar de pe pagina de facebook sau pe site www.iulianastefan.ro

Ca profesionist este organizată, foarte atentă la detalii, își investește iubirea și puritatea în fiecare clientă, îți atinge pleoapele cu mintea curată și scoate la lumină potențialul maxim de frumusețe naturală a fiecărui chip.  Pentru că femeile au nevoie să fie frumoase, nu pentru ceilalți, ci pentru ele, femeile se hrănesc cu bucuria, admirația și iubirea pe care frumusețea o trezește în ceilalți.

BeforeAfter

Cu ciocolată,

Gianina

 

You must be logged in to post a comment.