Modalități de plată

Plata ramburs

Plata ramburs

Plătești numerar curierului care îți predă coletul. Taxa este de 18 lei, atît în București cît și în țară.

Plata direct în cont bancar

Plata direct în cont bancar

Poți plăti valoarea produselor comandate direct prin transfer bancar. Dacă ai cont online la banca ta, poți face plata rapid la orice oră a zilei sau nopții. Este suficient să îmi trimiți dovada plății ca să pot da drumul comenzii. În acest caz, taxa de transport scade de la 18 lei la 10 lei în București , de la 18 lei la 13 lei în țară. Datele contului bancar sunt comunicate pe magazin, imediat după plasarea comenzii.

Ridicarea personală a coletului

Ridicarea personală a coletului

În București, dacă vă este comod să ajungeți la Piața Unirii, atunci puteți ridica personal coletul. Aveți opțiunea de plată prin bancă sau cu numerar, dar fără a mai achita taxele de transport și ramburs. Coordonatele de ridicare a coletului se vor comunica pe email, după confirmarea comenzii.

Plata cu cardul

Plata cu cardul

În curînd voi activa opțiunea de plată cu cardul, prin PayPal. Magazinul online nu are acces la datele de pe card, toate informațiile sunt procesate de operatorul internațional PayPal. Este rapid, simplu și sigur.

Livrări

Livrările în țară se fac prin Cargus, cele din București prin Urgent. În luna iunie 2014 Urgent Curier a fost achiziționat de Cargus, dar deocamdată cei doi efectuează serviciile sub numele propriu.

Livrări gratuite

Livrări gratuite

Se oferă livrarea gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei, dacă produsele comandate nu au prețuri promoționale. Întrucît nu se pot cumula două promoții, și cea de livrare gratuită, și cea pentru produse, vom alege varianta cea mai avantajoasă: fie livrarea gratuită pentru produse la prețul standard, fie livrarea contra cost, pentru produse la preț promoțional. Vă voi comunca pe email care variantă vă avantanjează!

Livrări refuzate

Livrări refuzate

Vă rog frumos să nu permiteți coletelor să plece înspre dumneavoastră dacă v-ați răzgîndit. Aveți dreptul de a vă răzgîndi din diferite cauze, dar nu este corect să mă puneți în situația de a plăti tur-retur un colet pe care nu îl mai doriți. Anunațați-mă pe email, sms sau apel telefonic. Mulțumesc!