Menakao compozitie ambalaje

Menakao

Menakao este un brand tînăr de ciocolată autentică, creată în Madagascar, din cacao cultivată în Madagascar.

Fiecare cuvînt este important: tinereţea brandului se va simţi în caracterul tînăr al ciocolatei, autenticitatea se va transmite în numele compus, care dezvăluie caracterul unic a boabelor de cacao: Mena + Kao= Cacao roşie, în ambalajul mîndru care comunică specificul cultural al insulei: 18 grupuri etnice din cele mai variate colţuri ale lumii s-au adunat aici, pentru a crea din iubire şi luptă, după 2000 de ani, un grup etnic nou: Malagasy, locuitorii Madagascarului, avînd cu toţii două moşteniri genetice şi culturale dominante: polinesian şi african.

Menakao este o ciocolată pentru nevoia ta de frumos, pentru curiozitatea ta de vînator, pentru antrenamentul palaltului tău gustativ.  Dar este mult mai mult.

Este o ciocolata care îţi spune o poveste şi te roagă să o asculţi. Ciocolata aceasta are aceeaşi forţă şi particularitate ca ruinele cetăţilor antice. Dacă nu le ştii povestea, dacă nu înveţi să citeşti indicii şi să descifrezi simbolistica, ruinele nu sunt decît nişte pietre vechi.

Am scris pe blog un articol despre povestea portretelor de pe ambalajele tabletelor de ciocolată, îl poți citi aici: Portretele etnice de pe ambalajele Menakao 

Descoperă sortimentele de ciocolata Menakao AICI.