Branduri-Mulu-ciocolata-magazin-online

Mulu

Dacă preferi ciocolata pură, cu gust intens de cacao zdrobită sub tălpile goale, aromă de pămînt tropical și vînt dulceag de vanilie sălbatică, ai de ales între cele 3 sorimente Mulu, care cresc unul din altul.  Mulu Silk cu 65% cacao, Mulu Dark cu 70% cacao, Mulu Nibs cu 73% cacao.

Este o ciocolată feminină, calmă și blîndă, creată de Ben, un artist tată a doi copii, sub protecția și îndrumarea unei femei frumoase și înțelepte, Kaycee.

Poate părea simplă, dar rețetarul este îndelung încercat și testat, nu obții cu ușurință un corp de ciocolată atît de volumetric și voluptuos unduitor, mirosind a natură, a cacao și pămînt înnăbușit de soare, parfumat discret cu vanilie.

Inteligența ciocolatei stă în arhitectura ei: 9 cubulețe zdravene îți acoperă 9 nevoi diferite la momente diferite. Într-un singur cubuleț stă atîta satisfacție, plăcere, aromă, încît nu simți nevoia de a te arunca înspre al doilea.  Este spornică, generoasă, și complet nepăcătoasă (fără zahăr, îndulcită cu nectar de agave).

Descoperă sortimentele AICI