Administratorul magazinului online

Site-ul www.amaruideciocolata.ro este proprietatea societății SC CHOCOBIZ SRL, cu sediul în București, Str. Baladei nr 2, Bl56, Ap23, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul j40/19569/2005. Utilizarea site-ului (incluzînd accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Utilizatorii au acces limitat la acest site, în scopurile strict personale de navigare, informare și plasare a comenzilor, dar nu și de copiere, reproducere ori descărcare a conținutului, nici parțială, nici integrală.

Modificări de conținut, prețuri, produse

Administratorul www.amaruideciocolata.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și conținutul oricărei pagini sau subpagini a website-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales. Administratorul își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor și a pachetelor de produse și servicii fără notificări individuale sau generale, dar nu și după confirmarea unei comenzi către un Cumpărător. Prețurile conțin TVA-ul de 24%, dar nu conțin și taxa de livrare, cu excepția cazului în care este comunicat special pe site. Facturile nu conțin și suma corespunzătoare tarifului de expediere, această suma va fi achitată de Cumpărărtor direct curierului, urmînd să primească o chitanță de la acesta. Administratorul își rezervă dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Descrierile făcute produselor au caracter subiectiv și poetic, Utilizatorul site-ului și viitorul Cumpărător trebuie să le considere descrieri orientative. Cumpărătorii cu probleme de sănătate sunt obligați să se informeze asupra ingredientelor produselor și să decidă singuri, asumîndu-și responsabilitatea pentru achiziția și consumul produselor.

Dreptul de proprietate

Întregul conținut al acestui site (texte, imagini, grafică, design) este proprietatea SC CHOCOBIZ SRL și a furnizorilor săi și nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit ori transmis. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private, reglementate de lege, sau pentru vînzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțămînt scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Utilizatorii sunt de acord să nu afecteze și interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Returnarea produselor

Vă rog să vă asigurați că ați verificat, solicitat și înțeles specificațiile produselor și compatibilitatea acestora cu nevoile dvs. înainte de a le cumpăra. Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare este reglementată de lege și este interzisă. Conform legislatiei în vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță - art 3, pct (2), primul paragraf) ,contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili nu pot fi denuntațe unilateral. Odată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Precauții

Dacă produsele pe care le comandați trebuie să respecte anume rigori personale, întrucît nu aveți dpretul de a le returna, vă rog să solicitați detaliile despre produse înainte de livrare. De exemplu, v-ar putea interesa termenul de garanție al ciocolatei, dacă știți că o oferiți cadou sau dacă vă faceți rezerve de ciocolată pentru mai multe luni. Ambalajele tabletetelor sunt destul de fragile, colțurile pot fi ușor îndoite sau zgîriate, de ex. ciocolata Mulu are ambalaje din hîrtie ecologică reciclată, în consecință se înmoiae și rup ușor la o simplă manevrare. Dacă aceste detaliu este important, vă rog specificați în nota comenzii.

Comentarii pe magazin și blog

Administratorul își rezervă dreptul de a modera și selecta comentariile, refuzînd publicarea celor care conțin cuvinte obscene ori jignitoare, agresivitate verbală, idei care nu au legătură cu conținutul site-ului, auto-promovare mascată.

Protecția datelor personale

Administratorul site-ului va folosi datele personale doar în scopul confirmării comenzii, a prețurilor și a produselor în stoc, al comunicării noutăților și al promoțiilor de pe magazin. Abonarea la newsletter se face ințial automat pentru fiecare cumpărător nou, dar acesta poate solicita oricînd să nu primească notificări cu noutăți și alte informații despre magazin, în afara celor legate strict de fiecare comandă plasată în parte. Abonarea la newsletter poate fi și voluntară, dar chiar și în aceste cazuri abonatul se poate dezabona fără nici o limitare ori restricție. Datele personale (adresa, telefon, email) nu se înstrăinează unei terțe părți. Administratorul acestui site se angajează să respecte Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Orice alte probleme care pot interveni și nu sunt reglementate în acest document se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris.